Profiel

Strijland Dakbedekking
Met bijna 45 jaar ervaring is Strijland Dakbedekking een sterke speler in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Strijland Dakbedekking is een handelsnaam van Oranjedak.
Strijland Dakbedekking bezit de flexibiliteit en vakkennis om in elk project tot het beste resultaat te komen. Of het nu gaat om service activiteiten, preventief onderhoud, nieuwbouw, renovatie of duurzame dakoplossingen, Strijland Dakbedekking biedt u de juiste oplossing voor uw dak.

Visie
Strijland Dakbedekking is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voert haar activiteiten veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit, in overeenstemming met de meest actuele wet- en regelgeving. Andere speerpunten van onze organisatie zijn klantvriendelijkheid, kostenefficiency, een platte organisatiestructuur en een heldere, open en integere stijl van zaken doen.

Medewerkers
Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn beslissend voor uw tevredenheid en ons succes. Daarom heeft Strijland Dakbedekking een scherp oog voor groei, veiligheid en welzijn van haar medewerkers en wordt het vergroten van kennis, prestaties en betrokkenheid gestimuleerd.

Aanpak
Betrokkenheid, intelligentie en vakkennis vormen de pijlers onder onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. Ons werk start altijd met een inventarisatie. Deze biedt u een helder zicht op de problematiek en de geadviseerde oplossingen. Afhankelijk van het programma van eisen kiezen we de beste mogelijkheid. Bij renovatie kan dat bijvoorbeeld een uitgekiend meerjarenplan of onderhoudscontract zijn, bij nieuwbouw een inventief of kostenbesparend alternatief. In alle gevallen zijn wij een partner die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt in het gehele traject, van aanvraag tot oplevering. Zwart op wit.

Dienstenpakket
Productieve samenwerking met sectoren gaat bij Strijland Dakbedekking hand in hand met een voortdurende vernieuwing in het dienstenpakket, zowel in daktechniek als in service en onderhoud. Voorbeelden daarvan zijn de prestatiecontracten, nieuwe garantievormen en beheerscontracten, groendaken, leefdaken, waterdaken, valbeveiligingssystemen en Energydak®.

joomla template 1.6
© 2012