PV systemen

SOLfix27-11-2012 - De innovaties in PV-systemen voor de winning van zonne-energie volgen elkaar snel op. Voor grotere gebouwen is daardoor nu altijd een goede oplossing voorhanden, wat uw wensen ook mogen zijn. Zoekt u hoge opbrengst of snelle terugverdientijd? Of vooral gebruiksvriendelijkheid en gemak bij dakonderhoudswerk? Of een oplossing geschikt voor een lichte dakconstructie?

Lees verder >

Cradle-to-Cradle daken

thumb cradletocradle01-10-2012 - Park 20|20 in Hoofddorp is het eerste full service kantorenpark van Nederland naar de filosofie van Cradle-to-Cradle (C2C). De C2C principes zijn ook toegepast in alle daken die door Oranjedak zijn gerealiseerd: het Biologisch en het Technisch paviljoen en de kantoren van FOX vakanties, BSH en FIFPro. Oranjedak gebruikte C2C gecertificeerde dakbedekkingen, C2C isolatiematerialen en zelfs een groendak met een zilver C2C certificaat.

Lees verder >

Energydak: Dakbedekking en schone energiebron ineen

Energydak10-09-2012 - Energydak® is een uiterst goed renderend, zonthermisch systeem: het werkt niet op basis van lichtsterkte (zoals PV systemen) maar op basis van zonnewarmte. Energydak maakt gebruik van kunststof lamellen. Deze worden in de dakconstructie opgenomen. Dit is niet zichtbaar aan de buitenkant, waardoor het uiterlijk van het pand onveranderd blijft. Het dak blijft ook gewoon beloopbaar. De vloeistofhoudende kanalen in de lamellen worden onderling gekoppeld.

Lees verder >

Seminar Energiewining van daken

01-09-2012 - Het is nu de tijd voor milieuvriendelijke, duurzame en effectieve oplossingen voor energiewinning. Hoe biedt het platte dak uitkomst bij het besparen én winnen van energie? Met een integrale aanpak transformeert u uw daken tot energie-winnende-daken. Subsidieregelingen en fiscale mogelijkheden vormen een belangrijke stimulans. We vertellen er alles over in het seminar "Energiewinning van daken".

Lees verder >

joomla template 1.6
© 2012